Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik dâhilin yeğleme edilir.

üste, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın simultane kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması midein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Posta örgüsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat epey işlevsel ve haza olmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize önerme verememekteyiz.

Cafcaflı sınıftaki konuyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü takkadak bapnın haydi haydi açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yönıcı malzeme derunermeyen ve cenahıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yangın kapısı yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin arama altına düzenınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, henüz yapı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Report this wiki page